Sandbergs VD bjuder dig på en omtapetsering!

Skriven av Anna Andén, 27 maj, 2016

Jag har precis investerat i sommarhus på svenska västkusten, och ganska omgående ställdes jag inför en del funderingar och frågeställningar. Säkert är det fler än jag som mitt uppe i renoveringar och omtapetseringar av sina sommarställen. Jag älskar tapeter, det är perfekta för att skapa det personliga hemmet. Så då tänkte jag, hur kan jag bidra till att få fler att välja tapet som en inredningsprodukt? Sagt och gjort, här lanserar jag idag ett par initiativ som jag hoppas ska bidra till att inspirera dig.

 

sandberg_blog_tapet_VD-Fredrik

Var med och tävla och vinn en tapetserad Sandbergvägg. Vinsten innebär att jag, Fredrik Nilsson, VD för Sandberg Wallpaper kommer hem till dig och tapetserar upp ditt val på väggen. För mer information om hur du gör för att vara med och tävla kommer här tävlingsreglerna.

Tävlingsregler

Du är med och tävlar genom att ladda upp din bild på vår Facebook sida (Sandberg Wallpaper) som visar en väggyta i ditt hus som du behöver hjälp med.  Sedan beskriver du kort vad du behöver hjälp med och glöm inte att markera ditt inlägg med #tapetseramera

Vinsten är en dag med mig Fredrik Nilsson.

Jag kommer hem till vinnaren och ger den utvalda ytan i ditt hem en makeover. Och självklart tar jag med mig fikakorgen .

Den 8 juli 2016 utser Sandberg Wallpapers jury en vinnare av de publicerade bidragen. Vi kontaktar sedan personen för att bestämma en lämplig tidpunkt under hösten 2016 som jag kommer att besöka denne.

Sandberg Wallpaper kommer att ta bilder i vinnarens rum som sedan kommer att visas i våra egna kanaler efter tävlingen.

(Juryns beslut går inte att överklaga.)

Vi publicerar vinnarens namn på Sandberg Wallpaper facebook sida efter att vi kontaktat denne. Om vi inte får kontakt med vinnaren inom två veckor efter tävlingen, väljer vi en ny vinnare bland bidragen.

Vinstvärde är fritt val av rullar ur Sandberg Wallpapers sortiment och uppsättning till ett värde av 10 000 :- /ink.moms

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

För att kunna tävla måste du vara 18 år fyllda och bosatt i Sverige. Är du under 18 år krävs målsmans tillstånd.

Anställda på Sandberg Wallpaper AB och familjemedlemmar i samma hushåll som den anställde kan inte delta i tävlingen.

Tävlingen pågår till den 30 juni 2016.

Sandberg_blog_Sakura_interior

 

Sakura Sky är en av mina personliga favoriter i vår nya kollektion Flora Sandbergica och som inspirerar mig att tänka i nya banor hur en tapet kan hjälpa till att lyfta en känsla i ett rum. Vill du veta mer om tapeter? Har du frågor om tapeter och nyfiken på hur jag tänker om mitt hem. Ta chansen att chatta med mig på vår Facebook sida den 1/6 kl 20.00 -22.00, för att ställa frågor och utbyta erfarenheter med mig. Är du lite nyfiken på mig, så kan du även följa mig på Instagram @zakfrn.

 

sandberg_blog_fb_tavling_telefon

 

 

Varmt välkommen!

 

Anmäl dig här. https://www.facebook.com/events/1076891412380472/

 

Nu hoppas jag att vi ses/hörs på chatten den 1/6-2016.

På återseende!

 

Fredrik Nilsson

VD

Sandberg Wallpaper

Min LinkedIn profil

Kommentera