Vårinspiration-blomsterprakt på väggarna

Skriven av Pia Andersson, 03 maj, 2016

Nu när våren är i antågande vill jag gärna ta med mig blomsterprakten in i mitt hem, inte bara ställa in en fin vårbukett på bordet utan kanske också låta väggarna fyllas av grönskande och blommande färgprakt.

Vad passar inte bäst just nu än att låta sig inspireras av en härlig blandning av ljuvliga mönster och färger, tapeter med olika uttryck som alla har en känsla av vår och sommar och som får mig att tänka och längta efter sommarängar, midsommar, ljumma sommarkvällar, barfotastros i grönskande gräs. Här kommer några av mina favoriter från Sandberg Wallpaper.

Christophe_435-01_image3.jpg

Christophe

Christophe är en tapet som för tankarna till böljande sommarängar. Den här mjuka och milda färgställningen får mig att tänka på midsommarkransar och dans runt midsommarstången.

 

Flora_553-27_image3.jpg

Flora

Mönstret Flora är ett underbart mönster med ängsblommor. Med alla sina rödklöver, prästkragar, styvmorsvioler och humleblomster för den mina tankar till barndomens somrar.

Mandaleen_586-01_image4

Growing Garden

Growing Garden är som en sommaräng av realistiska blommor som växer över väggen. Med den här tapeten i sovrummet kommer det att kannas som att sova mitt i en sommaräng året runt.

 

 

Vill du få mer inspiration av vår och sommarblommor på tapeter så kan du klicka vidare och titta på kollektionerna Flora Sandbergica, Linnea, Brunnsnäs, och Tradition.

Vill du beställa prover och se om tapeterna passar i ditt hem så kan du göra det HÄR.

 

 

Min favorit är Growing Garden, en härlig tapet som troligen kommer att pryda väggarna i ett utav mina rum hemma.

Hoppas att du också hittar din personliga favorit.

/Pia Andersson

Online Content Assistent Sandberg Wallpaper

Kommentera